Borders from the Sky Totti Went Through T Hellfire

D.O.B.: 12 januari 2020
Dam: Borders from the Sky Precious N Jinxed Darkside of Loki
Sire: Eyes of the World Pinot Noir 
HD: A - ED: 0/0
CEA, TNS, MDR-1, IGS, GG, SN, DM, RS, CL: Vrij 
EOD: Drager
Oogtest & Gonioscopie: nog te testen

Totti werd geboren als Quasi, maar werd snel 'onze dikke'. Het werd snel duidelijk dat Jinx een klein nestje verwachtte. Toen we voor de RX gingen sloegen we even wit uit.

Op de RX was er duidelijk een pupje te zien dat van aan de ribben van mama Jinx, tot aan de heupen van mama Jinx lag. Een hele brok pup! Met een gewicht van bijna 480gr werd hij toch wel vlot geboren.

Totti woog al snel een kilo en het werd elke week duidelijk dat hij een stevige Border Collie ging worden. Ik vond het heel leuk om in het nest de reacties van de mensen te zien, die na Tessa (zijn zusje) te hebben opgenomen, hem in de armen namen.


Totti is nu bijna een volwassen man. Door corona was het niet makkelijk voor zijn baasje Patricia om te blijven trainen. Toch zijn we enorm trots met wat hij al bereikt heeft. Zijn baasje heeft gedurende de lange periodes van lockdown toch blijven trainen, waarvoor we haar enorm willen proficiat wensen!

Hopelijk kunnen ze snel hun brevet halen zodat ze bij de debutanten kunnen aansluiten en hem op wedstrijd kunnen zien pronken!


Copyright © 2020 Borders From The Sky. All Rights Reserved.